ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΘ. Σ. ΛΟΓΟΘΕΤΙΔΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ WORKSHOP: "Creating the Organic & Printed Electronics Industry in Greece"


Εκδηλώσεις
Δευτέρα 24, Νοεμβρίου 2014 15:48

Στα επισυναπτόμενα αρχεία σας αποστέλλουμε την επιστολή ενημέρωσης και την αρχική ατζέντα σχετικά με τo 7ο Workshop με θέμα:

"Creating the Organic & Printed Electronics Industry in Greece"

που θα λάβει χώρα Πέμπτη και Παρασκευή 18-19 Δεκεμβρίου στις 9:30 στο Porto Palace Hotel στη Θεσσαλονίκη.

Η εκδήλωση που υλοποιείται στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Έργου ROleMak «Reinforce Organic Electronics Research Potential in Makedonia», έχει ως στόχο την προβολή της Ελληνικής Τεχνολογικής Αριστείας και την παρουσίαση της στρατηγικής για την Eμπορική Aξιοποίηση των Οργανικών και Εκτυπωμένων Ηλεκτρονικών (ΟΗ) και την ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στο πεδίο, με τελικό στόχο την ανάπτυξη της βιομηχανίας τους στην Ελλάδα. Τα ΟΗ αποτελούν ένα επαναστατικό τεχνολογικό πεδίο με απεριόριστες εφαρμογές στην ενέργεια, το φωτισμό, την ηλεκτρονική, την υγεία με ένα τεράστιο μέγεθος εφαρμογών και αγορών  που θα υπερβαίνει τα 22 δις € το 2016 και τα 75 δις € το 2023 μόνο σε βασικές εφαρμογές και που θα ανοίγει τον δρόμο για πολλές άλλες πιο σύνθετες και ολοκληρωμένες (όπως τα έξυπνα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, η έξυπνη συσκευασία) με ανυπολόγιστο οικονομικό όφελος και επιπτώσεις στην καθημερινή μας ζωή.
Κατά τη διάρκεια της διημερίδας θα λάβουν χώρα και τα εγκαίνια του νέου Κέντρου του Εργαστηρίου Νανοτεχνολογίας LTFN και του Κέντρου Οργανικών και Εκτυπωμένων Ηλεκτρονικών

Με τιμή,
Καθ. Σ. Λογοθετίδης
Διευθυντής του Εργαστηρίου Νανοτεχνολογίας, ΑΠΘ
Επιστημονικός Υπεύθυνος του Έργου ROleMak