1ο Διεθνές Ακαδημαϊκό Συνέδριο WAVE (World Academic Expo)


Νέα της Πολυτεχνικής
Παρασκευή 22, Απριλίου 2016 11:00

WORLD ACADEMIC EXPO 2016


Κάλεσμα για Εργασίες


Ο εκπαιδευτικός μη-κερδοσκοπικός οργανισμός
“Άφιξις” σας προσκαλεί να συμμετέχετε στο πρώτο παγκόσμιο επιστημονικό εκθεσιακό συνέδριο World Academic Expo (WAVE)” που διοργανώνει στις 03 - 06 Νοεμβρίου 2016, στη Θεσσαλονίκη, για φοιτητές απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, υπό την αιγίδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Το συνέδριο απευθύνεται σε φοιτητές

  • κάθε επιπέδου (προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς) και

  • κάθε επιστημονικού πεδίου πανεπιστημίων της Ελλάδας και του εξωτερικού


Όσοι συμμετέχουν θα έχουν την ευκαιρία

  • να αποκτήσουν ουσιώδεις δεξιότητες μέσα από ένα μεγάλο εύρος δραστηριοτήτων, ετοιμάζοντάς τους για μελλοντικές ακαδημαϊκές και μη καριέρες.

  • να παρουσιάσουν μία ή περισσότερες επιστημονικές εργασίες που έχουν εκπονήσει ή πρόκειται να ολοκληρώσουν μέχρι το συνέδριο, μπροστά σε ένα κοινό από ακαδημαϊκούς, φοιτητές, πολιτειακούς και επιχειρηματικούς φορείς.

Παράλληλα στο χώρο της διοργάνωσης θα διεξαχθεί έκθεση όπου φοιτητικές ομάδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα παρουσιάσουν την δράση τους και θα έρθουν σε επαφή με το κοινό.


Πώς θα λάβετε μέρος;

  1. Για να συμμετέχετε στο WAVE με την εργασία σας, θα πρέπει αρχικά να καταθέσετε μία περίληψη 300 λέξεων και το βιογραφικό σας και να συμπληρώσετε την φόρμα συμμετοχής στη σελίδα wave.afixis.org/applications/.

  2. Στη συνέχεια, θα πρέπει να καταθέσετε εντός δύο μηνών μία τετρασέλιδη (4) ανακοίνωση της εργασίας σας, η οποία θα συνοψίζει τα βασικότερα σημεία της, τα οποία και θα κληθείτε να παρουσιάσετε στο συνέδριο.

  3. Η εργασία μπορεί να παρουσιαστεί είτε στα αγγλικά, είτε στα ελληνικά.


Οι αιτήσεις συμμετοχής θα διαρκέσουν μέχρι και την
1η Μαΐου 2016.


Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την σελίδα μας
wave.afixis.org ή επικοινωνήσετε μαζί μας στο wave@afixis.org