Διεθνής έκθεση πανεπιστημίων για μεταπτυχιακά και διδακτορικά QS World Grad School Tour


Νέα της Πολυτεχνικής
Τετάρτη 15, Οκτωβρίου 2014 09:53

Διεθνής έκθεση πανεπιστημίων για μεταπτυχιακά και διδακτορικά QS World Grad School Tour: Θεσσαλονίκη – Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

  • Πάνω από 25 κορυφαία διεθνή πανεπιστήμια από Ευρώπη, Αμερική, Αυστραλία και Κίνα
  • QS Υποτροφίες ύψους $1.700.000 εκ. δολαρίων για μεταπτυχιακά και διδακτορικά
  • Σεμινάρια και workshops
  • Υποτροφίες για IELTS και GMAT
  • Δωρεάν συμβουλευτική καριέρας και έλεγχος βιογραφικού

Η QS World Grad School Tour είναι η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση κορυφαίων πανεπιστημίων στον κόσμο για  μεταπτυχιακά και διδακτορικά, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014. Η έκθεση απευθύνεται σε όλους τους μελλοντικούς φοιτητές αντίστοιχων προγραμμάτων, που φιλοδοξούν να σπουδάσουν στην Ευρώπη, στην Αμερική, στην Αυστραλία, σην Κίνα και σε άλλους διεθνείς προορισμούς σπουδών.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν υπευθύνους εγγραφών από τα καλύτερα Βρετανικά και διεθνή πανεπιστήμια, συμπεριλαμβανομένων των: Imperial College, King’s College, LSE, UCL, St. Andrews, Bocconi, Politecnico di Milano, Limerick University, WU Vienna, Queensland University, HEC, IE, Radboud University, Hult, και πολλών άλλων.

Η έκθεση περιλαμβάνει  ένα ευρύ φάσμα τομέων ειδίκευσης για μεταπτυχιακά και διδακτορικά, όπως οικονομικά και μάνατζμεντ, μηχανολογία και τεχνολογία υπολογιστών, ιατρική, τέχνες και γραφιστική, εκπαίδευση και άλλες σαράντα ειδικότητες. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν αυτοπροσώπως με τους υπευθύνους εγγραφών κορυφαίων διεθνών πανεπιστημίων, να ενημερωθούν απευθείας για μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα, για τη διαδικασία αιτήσεων καθώς και για τις προϋποθέσεις εισαγωγής σε αυτά. Η έκθεση είναι ιδανική για όλους όσους θέλουν να μάθουν τα πάντα σχετικά με μεταπτυχιακές σπουδές σε Ελλάδα και εξωτερικό μέσα σε ένα απόγευμα.

Όλοι οι επισκέπτες της έκθεσης καθίστανται αυτομάτως υποψήφιοι για υποτροφίες αξίας $1.700.000 εκ. δολαρίων που προσφέρονται στους συμμετέχοντες της QS Grad School Tour από την ίδια την QS καθώς και από άλλα συμμετέχοντα ιδρύματα, όπως ΙΕ Business School, EMLYON Business School, Duisenberg School of Finance, TUM Asia και Manchester Business School.

Τόπος και ημερομηνία διεξαγωγής της έκθεσης
Θεσσαλονίκη, Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014, Met Hotel, 26ης Οκτωβρίου 48, 15:00-20:30
 

Πρόγραμμα

15.10-15.30 Σεμινάριο «Become a creative manager while studying in the heart of Europe» HEC Management School
15.30 Η έκθεση ανοίγει
15.30-16.00 Σεμινάριο «The hub of Asia, getway to China, portal to your future, studying in the best engineering school in Hong Kong and China» Hong Kong University of Science and Technology (HKUST)
16.15-17.00 Σεμινάριο «Understanding the application process» Imperial College London, HEC Paris
17.00-20.00 Συναντήσεις με υπευθύνους εγγραφών κορυφαίων πανεπιστημίων
18.00-18.30 Σεμινάριο «Εισαγωγή στην εξέταση IELTS» Βρετανικό Συμβούλιο
18.00-18.30 Σεμινάριο «Understanding the GMAT» GMAC
19.00-19.30 Σεμινάριο «Study in Europe and USA – GMAT VS GRE» Network Postgraduate Dpt
20.00-20.30 Σεμινάριο «Personal Branding & My Masters CV Writing» CVexperts
20:30 Η έκθεση κλείνει

Επιπλέον η έκθεση προσφέρει δωρεάν:

  • Έλεγχο βιογραφικού
  • Τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού Horizon
  • Εικονικές συνεντεύξεις
  • QS υποτροφίες ύψους $1.7 εκ. για μεταπτυχιακά

Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν αλλά απαιτείται η εγγραφή ηλεκτρονικά.

Για να εγγραφείτε στην έκθεση της Θες/νίκης, κάντε κλικ εδώ: http://topuniversities.com/events
http://goo.gl/14QzvC




QS Quacquarelli Symonds Limited
Επικοινωνία: Ελένη Μπώλου, Marketing Manager
Tel: +44(0)2072847233
Email: Eleni@qs.com, info: www.topuniversities.com
 

Η QS World Grad School Tour είναι μια μοναδική σειρά διεθνών εκθέσεων για μεταπτυχιακές σπουδές. Στόχος της έκθεσης είναι να φέρει σε επαφή υπεύθυνους εγγραφών διεθνών πανεπιστημίων και υποψήφιους φοιτητές μεταπτυχιακών και διδακτορικών προγραμμάτων. Η έκθεση η οποία επισκέπτεται 90 πόλεις και 45 χώρες, στοχεύει στο να βοηθήσει διεθνείς υποψήφιους μεταπτυχιακών σπουδών να βρουν το ιδανικό πρόγραμμα που τους ταιριάζει.

QS Quacquarelli Symonds

Από το 1990, η QS έχει εδραιωθεί ως παγκόσμιο ηγετικό δίκτυο για κορυφαίες καριέρες και εκπαίδευση. Οι δημιουργοί του Διεθνούς Πίνακα Κατάταξης Πανεπιστημίων της QS, η καινοτόμος έρευνα της QS, οι εκδηλώσεις, τα δημοσιεύματα και οι λύσεις σχετικά με τα πανεπιστήμια παρέχουν νέους τρόπους να φέρουμε τα πανεπιστήμια σε επαφή με τους καλύτερους κι ευφυέστερους φοιτητές σε όλο τον κόσμο.