Τιμητική εκδήλωση για τον τέως Κοσμήτορα της Σχολής και ομότιμο καθηγητή της Κωνσταντίνο-Βασίλειο Κατσάμπαλο


Category: Εκδηλώσεις
Wednesday 19, May 2021 17:22

Η Κοσμητεία της Πολυτεχνικής Σχολής τίμησε σε ειδική εκδήλωση τον τέως Κοσμήτορα και ομότιμο καθηγητή του Τμήματος Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών Κωνσταντίνο-Βασίλειο Κατσάμπαλο.

Λόγω της πανδημίας, η εκδήλωση ήταν σύντομη και η συμμετοχή ήταν πολύ περιορισμένη, ώστε να τηρηθούν πλήρως οι  ισχύουσες διατάξεις. Η ατμόσφαιρα, όμως, ήταν πολύ θερμή.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο Κοσμήτορας της Σχολής Κ.Λ. Κατσιφαράκης, ευχαρίστησε τον τιμώμενο για το την προσφορά του στη Σχολή, την οποία κράτησε όρθια σε δύσκολα χρόνια, αλλά και για τη φιλική και διακριτική του στήριξη. Κατόπιν, ο πρόεδρος Τμήματος Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών Δ. Τσούλης, που ήταν και μαθητής του κ. Κατσάμπαλου, μίλησε θερμά για την προσφορά του τιμώμενου στους φοιτητές του. Στη  συνέχεια, η Γραμματέας της Κοσμητείας κυρία Καπράγκου αναφέρθηκε στα πολλά προβλήματα που ανέκυψαν κατά τη θητεία του κ. Κατσάμπαλου και στην επιτυχημένη αντιμετώπισή τους.

Στη θερμή αντιφώνησή του, ο τιμώμενος αναφέρθηκε στις σημαντικές προκλήσεις  που αντιμετώπισε, αλλά και στις θετικές εμπειρίες που του πρόσφερε η θέση του Κοσμήτορα. Ευχαρίστησε, τέλος το προσωπικό της Σχολής και τους φοιτητές της, για τους οποίους  αξίζει να προσπαθεί κάποιος, όπως είπε.

Η εκδήλωση έκλεισε με επίδοση τιμητικής πλακέτας.