ERACOM Master program


Ανακοινώσεις για τους φοιτητές / αποφοίτους
Τρίτη 10, Δεκεμβρίου 2013 11:11

Έγκριση λειτουργίας Κοινού Μεταπτυχιακού Προγράμματος (ΠΜΣ) με τίτλο «Περιβαλλοντική Εκτίμηση Κινδύνου και Διαχείριση των Παράκτιων Θαλάσσιων Φυσικών Πόρων» («Ecological Risk Assessment and Environmental Management of Coastal Resources»)

Σας ενημερώνουμε ότι εγκρίθηκε από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ελλάδας η έναρξη αγγλόφωνου Κοινού Μεταπτυχιακού Προγράμματος (ΠΜΣ) με τίτλο «Περιβαλλοντική Εκτίμηση Κινδύνου και Διαχείριση των Παράκτιων Θαλάσσιων Φυσικών Πόρων» («Ecological Risk Assessment and Environmental Management of Coastal Resources») (Αρ. Πρωτ. ΚΑΔ 93205/13-82013). Το ΠΜΣ διοργανώθηκε από το Τμήμα Βιολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας (Department of Biology of the University of North Carolina - UNCC ) και το Τμήμα Επιστημών Ζωής και Περιβάλλοντος του  Πολυτεχνείου του Marche, Ανκόνα Ιταλία  (Department of Life and Environmental Sciences of Marche Polytechnic University - UNIVPM).
Όσοι φοιτητές ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το αντίστοιχο μεταπτυχιακό πρόγραμμα μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους μέσω της ιστοσελίδας του προγράμματος (http://eracom.bio.auth.gr, see How and when to apply). Η επιλογή των φοιτητών θα γίνεται μετά την κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών και οι φοιτητές θα ενημερώνονται άμεσα εάν έχουν επιλεχθεί ή όχι. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών, τους διδάσκοντες, καθώς και πληροφορίες για την υποβολή των απαραίτητων δικαιολογητικών και των κριτηρίων επιλογής των φοιτητών βρίσκονται αναρτημένες στην ιστοσελίδα του προγράμματος http://eracom.bio.auth.gr.

Πληροφορίες
Βασίλειος Μιχαηλίδης, Καθηγητής,
Εργαστήριο Φυσιολογίας Ζώων,
Τομέας Ζωολογίας, Τμήμα Βιολογίας,
Σχολή Θετικών Επιστημών, ΑΠΘ
michaeli@bio.auth.gr
2310-998401
6937017525