EAP Summer school


Ανακοινώσεις για τους φοιτητές / αποφοίτους
Δευτέρα 09, Φεβρουαρίου 2015 15:37


Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ), στο πλαίσιο του ήδη λειτουργούντος Π.Μ.Σ. «Διαχείριση Αποβλήτων», διοργανώνει για πρώτη φορά Θερινό Σχολείο με τίτλο «Διαχείριση Υγρών Αποβλήτων», το οποίο θα διεξαχθεί στην Πάτρα από 20-25 Ιουλίου 2015.

Πρόκειται για πρόγραμμα εξ αποστάσεως ηλεκτρονικής εκπαίδευσης, το οποίο θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις διακεκριμένων Ελλήνων και ξένων καθηγητών μέσω του διαδικτύου. Έτσι, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα εξ αποστάσεως παρακολούθησης, από τον χώρο προτίμησής τους. Το Σχολείο, θα παρέχει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία ενημέρωσης σχετικά με τις νέες τεχνολογίες και πρακτικές διαχείρισης των υγρών αποβλήτων, με μεταφορά εμπειριών και τεχνογνωσίας από διαφορετικές χώρες.

Το Θερινό Σχολείο καλούνται να παρακολουθήσουν προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές και εν γένει επιστήμονες που ασχολούνται με τα θέματα της επεξεργασίας και διαχείρισης των αποβλήτων. Στο τέλος του προγράμματος θα χορηγηθεί σχετική βεβαίωση συμμετοχής.

Στόχος μας είναι η καθιέρωση του Θερινού Σχολείου και η διοργάνωσή του σε σταθερή ετήσια βάση, καθώς επίσης και η διεθνοποίησή του από το επόμενο ακαδημαϊκό έτος, με επίσημη γλώσσα την αγγλική, ώστε να υποστηρίζει τη συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο. Το πρόγραμμα αναμένεται να εμπλουτισθεί και με θέματα διαχείρισης στερεών και αερίων αποβλήτων κατά τα επόμενα έτη.

Πληροφορίες στην ιστοσελίδα.