Ημερίδα της Κοσμητείας της Πολυτεχνικής Σχολής: «ΤΟ ΧΡΕΟΣ»


Εκδηλώσεις
Παρασκευή 06, Μαΐου 2011 12:56

Πιστοί στην πεποίθησή μας ότι το πανεπιστήμιο είναι χώρος δημιουργίας πολιτικής σκέψης και πολιτικού πολιτισμού (εξ ου και η ανάγκη ύπαρξης του ασύλου), η Πολυτεχνική Σχολή του Α.Π.Θ. συμμετέχει στην παλλαϊκή απεργία της 11ης Μαΐου 2011 με την οργάνωση μιας επιστημονικής ημερίδας με αντικείμενο ΤΟ ΧΡΕΟΣ.   

Με την εκδήλωση αυτή υποδηλώνουμε και την υποχρέωση που νοιώθουμε να ασχοληθούμε ενεργά με το μέγα πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας και να συμβάλλουμε στη διάλυση των νεφών και της ομίχλης με τα οποία οι υπεύθυνοι και τα ΜΜΕ συγκαλύπτουν την πραγματικότητα  για το χρέος, ώστε ως πανεπιστήμιο να διαφωτίσουμε τους απλούς έλληνες πολίτες, όπως έχουμε στοιχειώδη υποχρέωση. 

Η εκδήλωση για το χρέος θα γίνει στις 11 Μαΐου 2011 στην αίθουσα τελετών του Α.Π.Θ., σύμφωνα με το πρόγραμμα που  επισυνάπτεται. 

Σας καλούμε, λοιπόν, να τιμήσετε την εκδήλωσή μας με την παρουσία σας, ώστε να φανεί ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα αντιμετωπίζεται σθεναρά και από κοινού. 

Ο Κοσμήτωρ της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ.

Νικόλαος Ι. Μάργαρης

Καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών

Και Μηχανικών Υπολογιστών

 

Ζωντανή μετάδοση (Streaming Link) για την ώρα διεξαγωγής της εκδήλωσης (11:00-19:00) 

mms://video.auth.gr/auth_thedebt_2011

(μπορείτε να αναπαράγετε το link της ζωντανής μετάδοσης μέσω της εφαρμογής Windows Media Player ή άλλου συμβατού video player που διαθέτετε)

 

Αρχεία:
invitation.pdf1,19 Mb