ΠΡΩΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΙ ΛΙΜΕΝΕΣ, ΜΑΡΙΝΕΣ


Νέα της Πολυτεχνικής
Δευτέρα 29, Δεκεμβρίου 2014 11:32

Το Εργαστήριο Λιμενικών Έργων του Ε.Μ.Π. διοργανώνει το ΠΡΩΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΙ ΛΙΜΕΝΕΣ, ΜΑΡΙΝΕΣ. Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 12 – 14 Οκτωβρίου 2015.
Στην διοργάνωση του επιστημονικού αυτού συνεδρίου συνεργάζονται το Ναυτικό Επιμελητήριο Ελλάδος και η Ένωση Μαρινών Ελλάδας. Συμμετέχουν ο Σ.Ι.Τ.Ε. Σ.Α.Π. και η Ε.Π.Ε.Σ.Τ. Τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και της Ρυθμιστικής Αρχής Λιμένων.
Αντικείμενό του είναι η παρουσίαση των συγχρόνων δεδομένων στο χώρο των επιστημών και των τεχνολογιών που σχετίζονται με τις μαρίνες και τις λοιπές λιμενικές εγκαταστάσεις εξυπηρετήσεως σκαφών αναψυχής στην Ελλάδα και την Κύπρο, την έρευνα, τον σχεδιασμό, την προστασία, την μελέτη, την κατασκευή και την διαχείριση, καθώς επίσης και την προστασία του περιβάλλοντός τους.
Στόχος του είναι η ενημέρωση, η ανταλλαγή απόψεων και η προώθηση της τεχνογνωσίας και πρακτικών στον χώρο των λιμένων και εγκαταστάσεων για σκάφη αναψυχής.
Απευθύνεται στους διαχειριστές μαρινών, ερευνητές, μελετητές, κατασκευαστές, ΑΕΙ, δημόσιους φορείς, ΟΤΑ, Λιμενικά Ταμεία, περιβαλλοντικές οργανώσεις και υπηρεσίες, τους οποίους και προσκαλεί να παρουσιάσουν το έργο και τις εμπειρίες τους.

Περισσότερες πληροφορίες στη συνημμένη πρόσκληση.

 

Αρχεία:
Marines-2015.pdf324 Kb