Διάκριση στο διεθνή φοιτητικό διαγωνισμό Formula Student Class2

Νέα της Πολυτεχνικής
Τετάρτη 22, Ιουλίου 2015 12:22

Η ομάδα του ηλεκτρικού αγωνιστικού αυτοκινήτου Aristurtle υπό την καθοδήγηση του Αναπληρωτή Καθηγητή Χρήστου Μαδεμλή, κατέκτησε την 3η θέση στη γενική κατάταξη σε σύνολο 24 ομάδων, στον διεθνή φοιτητικό διαγωνισμό Formula Student Class 2, στο Silverstone της Αγγλίας (9-12 Ιουλίου 2015). Η ομάδα του ηλεκτρικού αυτοκινήτου ιδρύθηκε το 2013 και ο συγκεκριμένος διαγωνισμός είναι ο δεύτερος διαγωνισμός στον οποίο συμμετέχει η ομάδα.

Τα μέλη της ομάδας είναι οι φοιτητές Δ. Παπαγιάννη (Αρχηγός) και οι . Σ. Αντωνιάδης, Ο. Γιάνγκας-Μπελτράτης, Κ. Γιοβανόπουλος, Α. Γεωργιάδης, Γ. Δαρίκας, Λ. Ζυγλάκης, Κ. Ηλιάδου, Δ. Ιακωβάκης, Γ. Καλιακούδας, Κ. Κανδύλας, Σ. Καρασαββίδης, Σ. Μπουτζούκη, Ι. Μυρσινιάς, Μ. Στεργίδης και Λ. Τερζόπουλος. Οι εν λόγω φοιτητές εργάστηκαν με ζήλο κάτω από αντίξοες συνθήκες και επέτυχαν το στόχο τους. Στην επιτυχία αυτή συνέβαλαν με την εμπειρία και την καθοδήγησή τους οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του εργαστηρίου Ηλεκτρικών Μηχανών καθώς και τα μέλη της ομάδας της προηγούμενης χρονιάς.