Παρουσίαση του νέου αγωνιστικού μονοθεσίου της ομάδας “ART” του ΑΠΘ

Νέα της Πολυτεχνικής
Πέμπτη 03, Σεπτεμβρίου 2015 09:48

Η επίσημη παρουσίαση των σχεδίων του νέου αγωνιστικού μονοθέσιου της ομάδας Formula Aristotle Racing Team (ART) του ΑΠΘ, που θα συμμετάσχει στο Διεθνή Διαγωνισμό Formula Student στο Varano της Ιταλίας στις 11/9/2015, έλαβε χώρα την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 19:00 στο ΚΕ.Δ.Ε.Α. του ΑΠΘ.

Παρουσιάστηκε ο σχεδιασμός του νέου μονοθέσιου της ART, το οποίο φέρει σημαντικές αλλαγές στο πλαίσιο με τη χρησιμοποίηση πάνελ ανθρακονημάτων, καθώς και την προσθήκη αεροδυναμικών βοηθημάτων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Πρυτανικές αρχές του ΑΠΘ μέσω του Πρύτανη Καθ. Περικλή Μήτκα και του Αναπληρωτή Πρύτανη Καθ. Θεόδωρου Λαόπουκου, ο Κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής Καθ. Κωνσταντίνος Κατσάμπαλος, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών Αν. Καθ. Δημήτριος Βλάχος, μέλη ΔΕΠ του ΑΠΘ, χορηγοί της ομάδας ART και πλήθος κόσμου. Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο Αν. Καθ. Νικόλαος Μιχαηλίδης, Ακαδημαϊκά Υπεύθυνος της ομάδας ART.