Διάκριση του Καθηγητή Αλέξανδρου- Δημητρίου Τσώνου


Νέα της Πολυτεχνικής
Δευτέρα 28, Νοεμβρίου 2016 13:10

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι από τον Οκτώβριο του 2016 κατόπιν εξαιρετικά τιμητικής προσκλήσεως την οποία με ιδιαίτερη συγκίνηση απεδέχθη, ο Καθηγητής του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών  Αλέξανδρος Δημήτριος Τσώνος, ανέλαβε τη θέση του European Editor - in - Chief, ενός από τα καλύτερα (top) περιοδικά  της Επιστήμης του Πολιτικού Μηχανικού του EARTHQUAKES AND STRUCTURES.

Επειδή, όπως γνωστό, οι Editors - in - Chief των διεθνώς καταξιωμένων περιοδικών, όπως το EARTHQUAKES AND STRUCTURES, είναι ελάχιστοι, η επιλογή για τη θέση αυτή είναι άκρως τιμητική για τον κ. Τσώνο , για το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών, το οποίο επί τριάντα έτη αδιαλείπτως υπηρετεί, για την Πολυτεχνική Σχολή και βεβαίως για το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Κλείνοντας σας μεταφέρουμε μια πρόταση της τιμητικής επιστολής για την ανάληψη της θέσης αυτής του παγκοσμίου κύρους Καθηγητή Chang Koon Choi: "Considering your high reputation in the international community of Earthquakes and Structures,I have the honor to invite you to be the European Editor-in-Chieffor the journal"