Παρουσία της Σχολής μας με δικό της κανάλι στο Youtube: “AUTh Engineering"


Νέα της Πολυτεχνικής
Τετάρτη 18, Μαΐου 2022 09:40

Στο πλαίσιο των δράσεων προβολής της Σχολής μας, η Επιτροπή Εξωστρέφειας που απαρτίζεται από τους/τις συναδέλφους Μ. Ασσαέλ, Ν. Μιχαηλίδη, Α. Ζαφειράκου, Φ. Κεχαγιά, Κ. Κατάκαλο, Ε. Γιαμά και Θ. Σλίνη, υλοποίησε το κανάλι “AUTh Engineering” στο Youtube.
Στο κανάλι θα αναλύονται με απλό λόγο, σύγχρονα τεχνολογικά θέματα.

Το πρώτο video αφορά στο 5G και η ανάλυση γίνεται από τον συνάδελφο Γ. Καραγιαννίδη του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών της Σχολής μας.

Το link είναι: www.youtube.com/channel/UCg28kbk_BPDfkr4jfyzvuDQ/featured

Ευχαριστώ πολύ τα μέλη της Επιτροπής Εξωστρέφειας της Σχολής μας για την ωραία ιδέα τους, καθώς και τον συνάδελφο από το ΤΗΜΜΥ για το πρώτο video στο κανάλι της Πολυτεχνικής.

Θα ακολουθήσουν κι άλλες παρουσιάσεις, στο κανάλι AUTh Engineering - θα ενημερώνεστε κάθε φορά που μεταφορτώνεται στο κανάλι μας.
Η διάχυση του καναλιού, μέσω των λογαριασμό σας στο f/b, Twitter και άλλες ψηφιακές πλατφόρμες, είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτη: θα βοηθήσετε στην προβολή της Σχολής μας. Θα ακολουθήσουν κι άλλες δράσεις προβολής και διάχυσης, όπως σχεδιάζονται από την Επιτροπή Εξωστρέφειας. Σας ενημερώνω επίσης ότι ετοιμάζεται με εντατικούς ρυθμούς και η νέα ιστοσελίδα της Σχολής μας.

Σας χαιρετώ,

Ο Κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής
Καθηγητής Κ. Υάκινθος