Σχετικά με το BEST

To BEST (Board of European Students of Technology) είναι ένας εθελοντικός, μη κερδοσκοπικός,μη πολιτικός φοιτητικός οργανισμός που απευθύνεται σε φοιτητές τεχνολογίας σε όλη την Ευρώπη. Στόχος του οργανισμού είναι να βοηθήσει τους φοιτητές τεχνολογίας να αποκτήσουν μια διεθνή νοοτροπία και να κατανοήσουν βαθύτερα διαφορετικούς πολιτισμούς και ιδέες, ώστε να αναπτυχθεί η ικανότητά τους να λειτουργούν σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον.

To BEST Thessaloniki

Το BEST Thessaloniki άρχισε να δραστηριοποιείται στην Πολυτεχνική Σχολή του Α.Π.Θ. την άνοιξη του 1999. Τα μέλη του είναι προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί φοιτητές, καθώς και υποψήφιοι διδάκτορες τεχνολογίας του Α.Π.Θ.

Σήμερα το BEST Thessaloniki συγκαταλέγεται στις πιο ενεργές τοπικές ομάδες του οργανισμού, ενώ παράλληλα έχει καθιερωθεί στη συνείδηση της Πολυτεχνικής Κοινότητας ως ένας από τους σημαντικότερους και πιο ενεργούς φοιτητικούς οργανισμούς ευρωπαϊκού προσανατολισμού. Οι δράσεις μας κινούνται γύρω από τη συμπληρωματική εκπαίδευση, την επαγγελματική υποστήριξη και τη συμμετοχή σε θέματα εκπαίδευσης, με κυριότερες τα Ακαδημαϊκά Σεμινάρια (BEST Courses) πανευρωπαϊκού επιπέδου και τον μεγαλύτερο Διαγωνισμό Μηχανικών στην Ευρώπη (EBEC).

Αν ενδιαφέρεσαι να ενταχθείς σε ένα πανευρωπαϊκό δίκτυο φοιτητών τεχνολογίας και να αναπτύξεις τις δεξιότητές σου, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας!

Ιστοσελίδα BEST: best.eu.org
Ιστοσελίδα BEST Thessaloniki: best.web.auth.gr
Facebook: www.facebook.com/best.thessaloniki/
Instagram: www.instagram.com/best_thessaloniki