Απόφαση για την πλήρωση μίας (1) θέσης στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με θητεία, με γνωστικό αντικείμενο «Αρχιτεκτονικός Σχεδιασμός. Αποκατάσταση και επανάχρηση ιστορικών κτιρίων και συνόλων


Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών
Τρίτη 22, Ιουλίου 2014 16:30

 

Η Ειδική Επταμελής Επιτροπή, που συγκροτήθηκε για την κρίση της Λέκτορος με θητεία, κυρίας Στυλιανής Λεφάκη και της Δρ. Βασιλικής Πάχτα, υποψηφίων για την πλήρωση μίας (1) θέσης στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με θητεία του Τομέα Ιστορίας Αρχιτεκτονικής, Ιστορίας Τέχνης, Αρχιτεκτονικής Μορφολογίας και Αναστήλωσης του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής, με γνωστικό αντικείμενο «Αρχιτεκτονικός Σχεδιασμός. Αποκατάσταση και επανάχρηση ιστορικών κτιρίων και συνόλων», στη Συνεδρίασή της, στις 22.07.2014, αποφάσισε ως εξής:
Σε σύνολο έξι (6) παρόντων μελών της, η κυρία Στυλιανή Λεφάκη έλαβε έξι (6) θετικές ψήφους ως 1η καταλληλότερη για την κατάληψη της προκηρυχθείσας θέσης, ενώ η κυρία Βασιλική Πάχτα έλαβε έξι (6) αρνητικές ψήφους ως 2η καταλληλότερη για την κατάληψη της προκηρυχθείσας θέσης.